Tot a punt per les noves webs per a Ajuntaments de la Diputació de Lleida

Uns 200 municipis i 6 consells comarcals s’adhereixen al projecte de noves webs que impulsa la Diputació de Lleida. Natal Comunicació pot ajudar a aquests ajuntaments a facilitar-los la feina de bolcat d'informació.

La renovació, que en dos mesos serà efectiva en un 70 per cent de les webs, es basa en una aplicació amb tecnologia Plone, que permet als ajuntaments i consells escollir un disseny atractiu i personalitzat. Entre altres avantatges, incorpora automàticament els enllaços a eines en línia, mostra l’activitat a les xarxes socials, permet la creació de llocs web independents, accedir a dades, rebre avisos i notificar incidències

 

El procés d’apagada de les antigues webs serà gradual, en la mesura que els usuaris de cada municipi hi aniran entrant els seus continguts. Natal Comunicació, especialitzats en webs per ajuntaments, pot donar un cop de mà a tots aquests ajuntaments que necessitin suport en el bolcat del vell contingut. Segons Mireia Pomar, directora de màrqueting, "aquestes noves webs prometen escollir un nou disseny més atractiu, però ens trobem en el problema que la majoria de treballadors dels consistoris no tenen ni el nivell ni el temps òptim per poder implementar tots aquests nou canvis, per tant, creiem imprescindible l'ajuda d'un professional per aquesta nova migració".

Per a més informació i pressupost, trucar directament al 687 784 341 o enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Tel. (+34) 687 784 341 - www.natalcomunicacio.com - info@natalcomunicacio.com