Email Màrqueting

Arriba als teus clients per email de manera més efectiva.  Promociona de manera directa tots els teus serveis i productes a través de correu electrònic. Un mètode publicitari amb grans resultats de conversió i retorn. Prova-ho ara!

 Presumeix de lloc web

Destaca sobre qualsevol lloc web amb un disseny modern i de qualitat. Mostra una imatge actual, elegant i professional per aconseguir promocionar els teus serveis i productes.

Els avantatges de les Xarxes Socials

Les xarxes socials ocupen un lloc destacat en qualsevol estratègia de Màrqueting Digital. Sovint passen desapercebudes per molts negocis o simplement no s'aconsegueixen gestionar de la manera més professional possible per treure-li tot el partit. Poden fer molt més del que imagines i per això et portem avui una sèrie d'avantatges de les Xarxes Socials.

Compte enrere per les Municipals 2019

La comunicació a municipis petits no sol ser organitzada i per tant, sol ser ineficaç. Amb l'excusa de no tenir diners per contractar personal, moltes de les coses no és comuniquen i les que sí, no ho fan professionals, sinó que són persones de l'entorn de l'equip de Govern, sense especialització periodística i la majoria de vegades amb un baix nivell de català.

Cubells estrena pàgina web

Amb aquesta nova web el consistori vol facilitar les relacions entre l’ajuntament i els veïns i veïnes, al mateix temps que projectar i difondre la vila a l’exterior

Tel. (+34) 687 784 341 - www.natalcomunicacio.com - info@natalcomunicacio.com